Til toppen
Tryk for at se de mange valgmuligheder:

Garn & Pinde

Alle Askeladens garner er fremstillet så skånsomt, som det er muligt igennem hele processen.
Det er med stolthed, at vi kan præsentere over halvdelen af de indfarvede garner som værende fuldstændig - 100% - metalfri!  Da der i de øvrige indfarvninger er brugt så lidt farve som muligt, kan de med tiden miste glansen og blive lidt "matte".
Da alle vore garner er "RENE" produkter, kan de IKKE maskinvaskes - De er stadig "levende" uld!
2-trådet lanolingarn bruges både til nat - og dagblebukser de første måneder. Når barnet vejer 6-7 kg. anbefales det, at man begynder at bruger den 3-trådede lanolingarn til natblebukser og den 2-trådede lanolingarn fortsat til dagblebukser. Efterhånden som barnet vokser, og der kommer mere i bleen, bruges kun den  3-trådet Lanolingarn, ligesom det kan være nødvendigt også at bruge et ekstra bomuldsindlæg i bleen.
Pga. Lanolingarnets gode egenskaber til at neutralisere urin og lugt har mange, både ældre mennesker og større børn der er "utætte" om natten, haft stor glæde af et "liggestykke" i sengen eller et "siddestykke" i ynglingsstolen.
Lanolingarn til blebukser fås kun i sin naturlige farve.
Det færdige produkt skal HÅNDVASKES!
Lanolinsweatergarn er den 3-trådede lanolingarn i farver! Den anbefales IKKE til blebukser, men er helt super-duper til alt andet, hvor man ønsker en kraftigere uld end merinolammeulden. Lad dig inspirerer af alle de fine opskrifter under Lanolinsweatergarn!
Det færdige produkt skal HÅNDVASKES!
Anbefalet pind nr. 5 - 5½ - 6.
Løbelængde: 135 m. = 100 g.
Den 100% rene og bløde merinolammeuld er en universalgarn, der er yderst velegnet til alle former for beklædning -  både til store og til små.
Det færdige produkt skal HÅNDVASKES.
Du kan strikke på pind nr. 2½ - 3 - 3½, eller med to tråde (dobbelt garn) på pind 4½ - 5 - 5½. Du opnår en smuk meleret effekt, hvis du strikker to nærliggende farver sammen.
Løbelængde: 600 m. = 100 g.
En super blød luksusuld som Askeladen selv kalder for "Prinsesseuld". Med 35% silke og 65% merinolammeuld, er silkeulden også meget velegnet til sommerstrik. Lad dig inspirerer af alle de fine opskrifter under Silkeuld.
Strikkes på pind nr. 2½- 3 - 3½, eller med to tråde (dobbelt garn) på pind 4½.
Du opnår en smuk meleret effekt, hvis du strikker to nærliggende farver sammen.
Det færdige produkt skal HÅNDVASKES!
Løbelængde: 600 m. = 100 g.
En "LANOLINKUR" til uldblebukser og andet 100% uld, der trænger til at blive blødt og lækkert igen.
Med ULDKUR kan ulden tilføres sit oprindelige fedtstof (lanolin) og bliver atter smidigt og "levende". Uldblebukser og udendørs uldtøj kan gøres urinneutraliserende og vandafvisende igen.
Doseringsvejledning står på flasken.
ULDKUR er 100% uden kemikalier og duftstoffer!
ULDREN er 100% ren kernesæbe til vask af uldtøj og andre naturfibre.
Det bruges som sæbespåner til håndvask, men kan også bruges til maskinvask : Put 2 spiseskefulde i en kop, hæld kogende vand over og lad det stå i ca.15 min. Kom det opløste sæbepulver direkte ind i vaskemaskinens trummel sammen med tøjet
ULDREN er mere end 99% vegetabilsk og 100% uden nogen form for duftstoffer og kemikalier (parfume og fosfater).

Her kan du læse og printe Askeladens "Et Uldeventyr for store & små" - et lille skrift der altid er rart at give med, når man har strikket en gave til andre.

Lanolingarn

Lanolinsweatergarn

Merinolammeuld

Silkeuld

Strikkepinde i bambus

Uldkur

Uldren

Garnforhandlere.